LVI-tuotteet

Perusputki on LVI-alan erikoisliike, joka myy laadukkaita LVI-tuotteita useilta tunnetuilta merkeiltä. Alla on mainittu osa laajan valikoimamme tuotemerkeistä. 

Danfoss

Danfoss on tanskalainen tuotemerkki, joka valmistaa mm. korkealaatuiset lämmönjakokeskukset, patteriventtiilit, patteritermostaatit sekä AVTB-venttiilit.

Esbe

Valikoimaamme kuuluvat ruotsalaisen Esben valmistamat sekoitusventtiilit ja käyttöveden säätöventtilit, joita käytetään lämmön, jäähdytyksen ja käyttöveden lämpötilan säätämiseen. Ne soveltuvat esim. lämmityskattiloihin, lattia- ja aurinkolämmitykseen sekä kaukolämmön alajakokeskuksiin. 

Franke

Franke on maailman johtava keittiötekniikan valmistaja, jonka laajaan valikoimaan kuuluvat esim. teräsaltaat, keittiöaltaat, hanat sekä liesikuvut.

Grundfos

Grundfos tarjoaa energiatehokkaat pumppuratkaisut kiinteistöjen ja teollisuuden tarpeisiin. Tuotteisiin kuuluvat mm. lämpöjohto-, lämminkäyttövesi-, porakaivo- ja avokaivopumput, vesiautomaatit sekä tyhjennyspumput. Lämpöjohtopumpuista omakotitaloon käy esim. Grundfos Alpha mallisto.

Gustavsberg

Gustavsberg valmistaa korkealaatuisia kylpyhuonetuotteita, jotka edustavat funktionaalista skandinaavista designia. Kauttamme saat esim. wc-istuimet, hanat, pesualtaat, kylpyammeet, varaosat sekä muut kylpyhuonekalusteet. Gustavsberg malleja esim. Gustavsberg Nordic ja Gustavsberg Nautic.

Ido

Idon tuotteilla teet kylpyhuoneestasi kauniin, modernin ja toimivan. Myymme Idon wc-istuimet, pesualtaat, kylpyammeet, suihkukaapit, varaosat sekä muut kylpyhuonekalusteet. Ido malleja esim. Ido Seven D ja uusi Ido Glow.

Jäspi

Kotimaisen Jäspin kattavasta lämmityslaitemallistosta löytyy sopiva ratkaisu kaikkiin tiloihin. Valikoimaan kuuluvat mm. lämminvesivaraajat, sähkökattilat, lämpöpumput, öljy- ja puukattilat, varaosat sekä lämmönjakokeskukset. Kaukora Jäspi malleja esim. seinälle asennettava Jäspi VLK ja lattiamalli Jäspi VLM.

Pumppulohja / WatMan

WatMan ja sen emoyhtiö Pumppulohja valmistavat korkealaatuisia vedenkäsittelylaitteita pientalouksille. Tuotteita ovat esim. porakaivo-, avokaivo- ja vesirengaspumput, vesiautomaatit, painesäiliöt, kalvopainesäiliöt, vesiöosat, tyhjennyspumput, varaosat, vedensuodattimet sekä suodatinrungot.

Sentakia / Marina

Marina on myynyt laadukkaita pumppuja jo vuodesta 1948 lähtien. Kauttamme saat esim. porakaivopumput, avokaivopumput, vesiautomaatit, tyhjennyspumput sekä varaosat. Marina vesiautomaatti malleja esim. Marina CAM 88/25 ja Marina CAM 85/25X.

Merika

Kotimaiseen Merika-tuoteperheeseen kuuluvat erilaiset tyyppihyväksytyt lattiakaivot. Valikoimasta löytyvät myös öljynerottimet, hanakulmarasiat sekä wc-varaosat.

Nibe

Nibe on Pohjoismaiden suurin lämmitysjärjestelmien valmistaja, jonka tuotteisiin kuuluvat esim. lämminvesivaraajat, sähkökattilat ja lämpöpumput sekä varaosat.

Nira

Niran kattavasta pumppuvalikoimasta löytyvät tuotteet niin kotiin kuin teollisuuskäyttöönkin. Kauttamme saat esim. käsipumput ja kaivopumput sekä varaosat.

Oilon

Oilonin tuotteiden etuja ovat energiatehokkuus ja vähäpäästöisyys. Kauttamme saat Oilonin öljypolttimet ja suuttimet, Oilon Plus -suodatus- ja ilmanpoistojärjestelmät sekä Oilon Plus -suodattimet sekä varaosat. Oilonin kevytöljypoltin mallina omakotitaloon Oilon Junior Pro1 LJ10.

Oras

Oras on hana- ja suihkuvalmistuksen edelläkävijä, jonka tuotteissa painottuvat käyttäjäystävällisyys, turvallisuus, design sekä veden säästö. Myymme esim. hanat, patteriventtiilit, patteritermostaatit ja venttiilit sekä varaosat. Oras hanamalleja esim. UUSI Oras Safira, Oras Vega ja Oras Optima.

Ouman

Ouman on erikoistunut kiinteistöjen automaatioon ja energiatehokkuuden kehittämiseen. Kun suunnittelet lämmitysautomatiikan tai lämmönsäätimien hankintaa, valitse Ouman. Oumanin lämmitityksen säätöautomatiikkana omakotitaloon esim. Ouman EH-800B.

Purmo

Purmo on suomalainen yritys ja Pohjoismaiden modernein radiaattoritehdas, joka valmistaa vesikiertoisia lämpöjohtopattereita ja pyyhekuivaimia.

Rej-Design

Rej Design -kuivauspatterit soveltuvat korjaus- ja uudisrakennuskohteisiin, kylpyhuoneisiin, eteisiin sekä harrastetiloihin. Kuivaustelineet ovat sekä tyylikkäitä että käytännöllisiä. Rej kuivauspatterimalleja esim. Rej Tango ja Rej Bamboo.

Svedbergs

Kauttamme saat wc-istuimien varaosat. Svedsbergs varaosat Svedbergs Twin ja Svedbergs Laser.

Swegon

Puhdas ja terveellinen sisäilma parantaa asumismukavuutta. Swegon tarjoaa energiatehokkaat ilmanvaihtokoneet kaikenkokoisiin asuntoihin. Kauttamme saat Swegon iv-koneet ja suodattimet sekä varaosat.

Uponor

Uponor on johtava rakennus- ja ympäristötekniikan järjestelmien toimittaja. Laajasta valikoimasta löytyvät lattialämmitys, viemärit, lattiakaivot, vesijohdot, muoviset ilmanvaihtokanavat, eristetyt lämmitys- ja käyttövesiputket, jätevedenpuhdistamot sekä kaivot.

Vallox

Vallox valmistaa ilmanvaihtokoneita, joita on mahdollista ohjata myös etänä MyWallox Cloud -pilvipalvelun avulla. Tuotteisiin kuuluvat myös muoviset ilmanvaihtokanavat, jotka on helppo asentaa paikoilleen. Kauttamme saat Valloxn iv-koneet ja suodattimet sekä varaosat.

Vexve

Vexve on erikoistunut kaukolämmitykseen ja -jäähdytykseen kehitettyjen pallo- ja läppäventtiilien valmistukseen. Kauttamme saat myös lämmitysautomatiikan, lämmönsäätimet, sekoitusventtiilit sekä latauspumput.

Wavin Labko

Suomalainen Wavin Labko on erilaisten ympäristöalan muovituotteiden suunnittelija, valmistaja ja myyjä, jonka tuotteisiin kuuluvat esim. öljynerottimet ja jätevedenpuhdistamot.

Xylem

Xylem on pumppujen ja vedenkäsittelylaitteiden valmistukseen erikoistunut yritys, jonka tuotteisiin kuuluvat mm. hydrotube-painevesisäiliöt sekä painevesisäiliöyhdistelmät.

Voit tutustua tarkemmin Perusputken LVI-tuotteisiin klikkaamalla logoa, josta pääset valmistajan kotisivuille. Ota yhteyttä!

http://www.danfoss.com/finland