Perusputki tekee LVI-remontit ammattitaidolla Lappeenrannassa

Soita ja kysy tarjous!

Perusputken kokenut henkilöstö on Lappeenrannan ja lähikuntien asukkaiden, kiinteistöjen ja yritysten palveluksessa kaikissa putkitöissä ja LVI-hommissa. Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat kaikki LVI-alan osa-alueet suunnittelusta asennukseen ja remontointiin.

LVI-suunnittelumme rakentuu alan johtavien tuotemerkkien ja hyvän talotekniikan tuntemuksen varaan, sinun toiveesi huomioiden. Osaamme vastata haastaviinkin tehtäviin varmalla ja ammattimaisella otteella. Tutustu palveluidemme sisältöön tarkemmin ja ota yhteyttä kysyäksesi lisää!

Putkiasennukset ja LVI-urakointi

Putkiasennukset ja LVI-rakennukset

Putkityöt ja LVI-urakointi ovat yrityksemme pääasiallinen toimenkuva. Olemme tehneet näitä töitä jo vuosikymmenien ajan. Teemme putkitöitä ja LVI-urakointia sekä uudisrakennus- että saneerauskohteissa. Suoritamme putkiasennukset kotiisi tai kiinteistöösi joko tuntiveloituksena tai urakkana sopimuksen mukaan. Pystymme tarjoamaan sinulle hyvin joustavan tarpeesi huomioivan palvelun. Palveluihimme kuuluvat myös LVI-huollot ja korjaukset, jotka kuuluvat jokaisen ikääntyvän kiinteistön korjaustoimenpiteisiin.

Pitkän kokemuksen myötä olemme kehittäneet palvelumme erittäin kustannustehokkaaksi paketiksi. Pystymme näin tarjoamaan tarpeisiisi sopivat LVI-suunnitelmat sekä kokonaisvaltaiset LVI-remontit kilpailukykyiseen hintaan. Kysy meiltä lisää!

LVI-tuotteet ja putkitarvikkeet myymälästämme

LVI-tuotteet ja putkitarvikkeet

Asiantunteva LVI-liike myy aina myös tarvittavia osia asiakkaidensa tarpeisiin. Teollisuuskadulla palvelevassa myymälässämme on laaja valikoima erilaisia LVI-tuotteita, putkitarvikkeita ja varaosia kaikkiin tarpeisiin. LVI-alan osat ja mitat aiheuttavat usein ongelmia ja päänvaivaa monille. Myymälämme valikoimista löytyy todennäköisesti tarvittava osa tarpeisiisi, ja asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään sen nopeasti. Jos meillä ei kuitenkaan ole tarvittavia osia käsillä, niin tilaamme tarvittaessa tuotteet lyhyellä toimitusajalla, jopa seuraavaksi aamuksi. Haluamasi osaset ovat käsissäsi nopeasti, kun jätät tilauksen meidän hoidettavaksi.