Laadukkaat LVI-tuotteet yhdestä paikasta Lappeenrannassa

Soita ja kysy tarjous!

Perusputki on LVI-alan erikoisliike, joka myy laadukkaita LVI-tuotteita useilta tunnetuilta merkeiltä. LVI-tuotteiden valinnassa ja ostossa voit huoletta turvautua asiantuntevan henkilökuntamme apuun. LVI-suunnittelun ja työn lisäksi autamme sinua valitsemaan juuri tarvitsemasi osat ja työkalut tarpeidesi mukaisesti.

LVI-tuotevalikoimamme

LVI-tuotteiden valikoima

DANFOSS

Danfoss on tanskalainen tuotemerkki, joka valmistaa muun muassa korkealaatuiset lämmönjakokeskukset, patteriventtiilit, patteritermostaatit sekä AVTB-venttiilit.

ESBE

Valikoimaamme kuuluvat ruotsalaisen Esben valmistamat sekoitusventtiilit ja käyttöveden säätöventtiilit, joita käytetään lämmön, jäähdytyksen ja käyttöveden lämpötilan säätämiseen. Ne soveltuvat esimerkiksi lämmityskattiloihin, lattia- ja aurinkolämmitykseen sekä kaukolämmön alajakokeskuksiin.

FRANKE

Franke on maailman johtava keittiötekniikan valmistaja, jonka laajaan valikoimaan kuuluvat esimerkiksi teräsaltaat, keittiöaltaat, hanat sekä liesikuvut.

GRUNDFOS

Grundfos tarjoaa energiatehokkaat pumppuratkaisut kiinteistöjen ja teollisuuden tarpeisiin. Tuotteisiin kuuluvat muun muassa lämpöjohto-, lämminkäyttövesi-, porakaivo- ja avokaivopumput, vesiautomaatit sekä tyhjennyspumput. Lämpöjohtopumpuista omakotitaloon käy esimerkiksi Grundfos Alpha -mallisto.

GUSTAVSBERG

Gustavsberg valmistaa korkealaatuisia kylpyhuonetuotteita, jotka edustavat funktionaalista skandinaavista designia. Kauttamme saat esimerkiksi wc-istuimet, hanat, pesualtaat, kylpyammeet, varaosat sekä muut kylpyhuonekalusteet. Gustavsberg-malleja ovat esimerkiksi Gustavsberg Nordic ja Gustavsberg Nautic.

IDO

Idon tuotteilla teet kylpyhuoneestasi kauniin, modernin ja toimivan. Myymme Idon wc-istuimet, pesualtaat, kylpyammeet, suihkukaapit, varaosat sekä muut kylpyhuonekalusteet. Ido-malleja ovat esimerkiksi Ido Seven D sekä uusi Ido Glow.

JÄSPI

Kotimaisen Jäspin kattavasta lämmityslaitemallistosta löytyy sopiva ratkaisu kaikkiin tiloihin. Valikoimaan kuuluvat muun muassa lämminvesivaraajat, sähkökattilat, lämpöpumput, öljy- ja puukattilat, varaosat sekä lämmönjakokeskukset. Kaukora Jäspi-malleja ovat esimerkiksi seinälle asennettava Jäspi VLK ja lattiamalli Jäspi VLM.

PUMPPULOHJA / WATMAN

WatMan ja sen emoyhtiö Pumppulohja valmistavat korkealaatuisia vedenkäsittelylaitteita pientalouksille. Tuotteita ovat esimerkiksi porakaivo-, avokaivo- ja vesirengaspumput, vesiautomaatit, painesäiliöt, kalvopainesäiliöt, vesiöosat, tyhjennyspumput, varaosat, vedensuodattimet sekä suodatinrungot.

SENTAKIA / MARINA

Marina on myynyt laadukkaita pumppuja jo vuodesta 1948 lähtien. Kauttamme saat esimerkiksi porakaivopumput, avokaivopumput, vesiautomaatit, tyhjennyspumput sekä varaosat. Marina-vesiautomaatti malleja ovat esimerkiksi Marina CAM 88/25 ja Marina CAM 85/25X.

MERIKA

Kotimaiseen Merika-tuoteperheeseen kuuluvat erilaiset tyyppihyväksytyt lattiakaivot. Valikoimasta löytyvät myös öljynerottimet, hanakulmarasiat sekä wc-varaosat.

NIBE

Nibe on Pohjoismaiden suurin lämmitysjärjestelmien valmistaja, jonka tuotteisiin kuuluvat esimerkiksi lämminvesivaraajat, sähkökattilat ja lämpöpumput sekä varaosat.

NIRA

Niran kattavasta pumppuvalikoimasta löytyvät tuotteet niin kotiin kuin teollisuuskäyttöönkin. Kauttamme saat esimerkiksi käsipumput ja kaivopumput sekä varaosat.

OILON

Oilonin tuotteiden etuja ovat energiatehokkuus ja vähäpäästöisyys. Kauttamme saat Oilonin öljypolttimet ja suuttimet, Oilon Plus-suodatus- ja ilmanpoistojärjestelmät sekä Oilon Plus-suodattimet sekä varaosat. Oilonin kevytöljypoltinmallina omakotitaloon on Oilon Junior Pro1 LJ10.

ORAS

Oras on hana- ja suihkuvalmistuksen edelläkävijä, jonka tuotteissa painottuvat käyttäjäystävällisyys, turvallisuus, design sekä veden säästö. Myymme esimerkiksi hanat, patteriventtiilit, patteritermostaatit ja venttiilit sekä varaosat. Oras-hanamalleja ovat esimerkiksi UUSI Oras Safira, Oras Vega ja Oras Optima.

OUMAN

Ouman on erikoistunut kiinteistöjen automaatioon ja energiatehokkuuden kehittämiseen. Kun suunnittelet lämmitysautomatiikan tai lämmönsäätimien hankintaa, valitse Ouman. Oumanin lämmityksen säätöautomatiikkana omakotitaloon esimerkiksi Ouman EH-800B.

PURMO

Purmo on suomalainen yritys ja Pohjoismaiden modernein radiaattoritehdas, joka valmistaa vesikiertoisia lämpöjohtopattereita ja pyyhekuivaimia.

REJ-DESIGN

Rej Design-kuivauspatterit soveltuvat korjaus- ja uudisrakennuskohteisiin, kylpyhuoneisiin, eteisiin sekä harrastetiloihin. Kuivaustelineet ovat sekä tyylikkäitä että käytännöllisiä. Rej-kuivauspatterimalleja ovat esimerkiksi Rej Tango ja Rej Bamboo.

SVEDBERGS

Kauttamme saat wc-istuimien varaosat. Svedsbergs-varaosia ovat Svedbergs Twin ja Svedbergs Laser.

SWEGON

Puhdas ja terveellinen sisäilma parantaa asumismukavuutta. Swegon tarjoaa energiatehokkaat ilmanvaihtokoneet kaikenkokoisiin asuntoihin. Kauttamme saat Swegon-iv-koneet ja -suodattimet sekä -varaosat.

UPONOR

Uponor on johtava rakennus- ja ympäristötekniikan järjestelmien toimittaja. Laajasta valikoimasta löytyvät lattialämmitys, viemärit, lattiakaivot, vesijohdot, muoviset ilmanvaihtokanavat, eristetyt lämmitys- ja käyttövesiputket, jätevedenpuhdistamot sekä kaivot.

VALLOX

Vallox valmistaa ilmanvaihtokoneita, joita on mahdollista ohjata myös etänä MyWallox Cloud-pilvipalvelun avulla. Tuotteisiin kuuluvat myös muoviset ilmanvaihtokanavat, jotka on helppo asentaa paikoilleen. Kauttamme saat Vallox-iv-koneet ja -suodattimet sekä -varaosat.

VEXVE

Vexve on erikoistunut kaukolämmitykseen ja -jäähdytykseen kehitettyjen pallo- ja läppäventtiilien valmistukseen. Kauttamme saat myös lämmitysautomatiikan, lämmönsäätimet, sekoitusventtiilit sekä latauspumput.

WAVIN LABKO

Suomalainen Wavin Labko on erilaisten ympäristöalan muovituotteiden suunnittelija, valmistaja ja myyjä, jonka tuotteisiin kuuluvat esimerkiksi öljynerottimet ja jätevedenpuhdistamot.

XYLEM

Xylem on pumppujen ja vedenkäsittelylaitteiden valmistukseen erikoistunut yritys, jonka tuotteisiin kuuluvat muun muassa hydrotube-painevesisäiliöt sekä painevesisäiliöyhdistelmät.